Luokka arkisto: Sex seksiseuraa

Isoa munaa tissit kiinnostaa org

jatkaa pohjehierontaa. Minna aloitti rauhallisen hieronnan, joka tuntui oikeasti todella hyvältä. Hymyilimme toisillemme ja sain vuolaita kehuja hierontataidoistani. Minna siirtyi hyväilemän nyt niskaani tuoden vartaloaan ja erityisesti rintojaan lähemmäs kasvojani. Annoin tyttöystäväni äidille munaa kesälomalla : Tarinani tapahtumat ajoittuvat muutaman vuoden takaiseen kesän jolloin olin viettämässä kesälomaani tyttöystäväni perheen luona.

Oma Kuva, org: Isoa munaa tissit kiinnostaa org

Olin tilanteessa heti mukana ja riisuin hänen stringinsä hitaasti pois. Nautinto oli viemässä meitä molempia kielletyn rajan yli. Vaistomaisesti siirsin käteni koskettamaan Minnan alaselkä ja tuin häntä syliini entistä paremmin. Tulin erittäin hyvin juttuun perheen kaikkien henkilöiden kanssa, varsinkin äiti Minna kiitteli usein minua jostain tehdystä työstä joka helpotti hänen arkeaan. Suudelmien saattelemana nousimme sängystä ja kävimme yhdessä suihkussa pesemässä rakastelun väsyttämät vartalomme. Niitä ei tulevaan kuukauteen kaivattu. Tätä kesti useita minuutteja ja tunsin hämärän rajamailta kuinka en kestäisi enä kauaa. Sohvalta on suora näköyhteys perheen vanhempien makuuhuoneeseen, jonne Minna juuri meni. Hyväilin rakastelun jatkuessa Minnan selkä, peppua ja niskaa myös. Ne sanat kuuluivat Minnan suusta, joka tulikin nukkumaan tyttärensä sänkyyn, tyttärensä poikaystävän viereen.

Tissit kiinnostaa: Isoa munaa tissit kiinnostaa org

Tyttöystäväni asuu toisella paikkakunnalla kuin minä ja olin heidän luonaan tällä kertaa pari viikkoa yhteen menoon, olihan kauan kaivattu kesälomamme! Kuva.1395, kuva.1394, kuva.1393. Katseemme kohtasi ja suutelimme toisiamme hellästi. Hän tuli nopeasti syliini ja painoi kullini yhdellä pitkällä työnnöllä kokonaan sisälleen! Sulla on ISO kalu! Vahvat puristukset hartioillani sai aikaan pienen huokaukseni, johon sain pikaisen vastahuokauksen hierojaltani. Nautinnon ähkäisyt ja parkaisut naisen suusta ovat parasta jota mies voi sängyssä saada aikaan. Huokailin ja vaikeroin Nautinnon saadessa minut kokonaan valtaansa!

Aikuinen: Isoa munaa tissit kiinnostaa org

Minna ei häkeltynyt tästä lainkaan vaan aloitti ratsastuksen varmoin ja taitavin ottein. Katsoimme tv:tä ja juttelimme avoimesti äskeisestä seksistämme. Ulko-ovi kävi ja iloinen tervehdys kuului ovelta: Terve, nyt alkoi tämän tytön kesäloma! Nai mua, nai Minna! Kiedoin käteni Minnan ympäri, painauduin häneen tiukasti kiinni ja jatkoin rauhallisia työntöjä. Hetken lepäilyn jälkeen Minna halusi ratsastaa. Perheeseen kuuluu tyttöystäväni Ninan (19v) lisäksi hänen pikkusisko Nea (16v äiti Minna (42v) ja isä Pertti (47v). Vasta nyt huomasin että mekkonsa alla Minnalla ei ollut rintaliivejä, vaan kiinteät ja suurehkot rinnat olivat täysin vapaana, nyt aivan kasvojeni edessä.

0 vastaus “Isoa munaa tissit kiinnostaa org

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *